Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine
  • Otvaranje bez
    oštećenja
  • Na vašoj lokaciji smo
    za 10-30 min.
  • Hitna služba
    24 sata

Mijenjanje brava svake vrste

Jeste li izašli iz kuće i zaboravili ključ? Neko vam je ukrao ključeve? Imate li ključ, ali nemoguće je otvoriti bravu? Ne brinite, na pravom ste mjestu. Dostupni smo za sve hitne slučajeve 365 dana u godini danonoćno (naši bravari su dostupni i tokom praznika). Naši bravari su sertifikovani za svoj rad, poseduju najsavremeniju opremu i garantuju našim kupcima brzu i tačnu uslugu bez oštećenja vrata ili brave. Za naše bravare nije važno o kojoj se vrsti brave radi, oni će problem rešiti što je prije moguće.

Transparentna izjava o troškovima

Garantujemo vam najbolju uslugu po najboljoj cijeni. Prije nego što naručite, detaljno ćemo vas obavestiti o ukupnim cijenama. Ne koristimo usluge agencija, nego sami dolazimo na lice mjesta.

Ovo vam daje potpunu kontrolu nad troškovima.

Naše usluge

Servis i ugradnja novih brava

Ugradnja novih brava, servis, deblokada sigurnosnih brava, popravak svih vrsta brava.

Otvaranje automobila

Ukoliko vam je ključ od automobila ostao u bravi ili se prelomio, bravar će Vam pomoći kod otvaranja.

Otvaranje sefova

Servis i otvaranje sigurnosnih sefova i trezora. Izrada novih ključeva i kad su izgubljeni. Ugradnja novih, mehaničkih i elektronskih, brava na trezore i sefove.

Otvaranje vrata

Pokušali ste otvoriti vrata, ali čini se da vaš ključ ne stane u vašu bravu, da ste zaboravili ključeve ili vam je ključ slomljen u bravi? Zvuči kao noćna mora. Ali sa uslugama naše kompanije, vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem roku.
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Načini plaćanja

Garantujemo


10-30 min. kod vas

Profesionalizam

Dostupnost 24 sata

Vjerovatno ste čuli za one situacije kada vaš ključ ostaje na pogrešnoj strani i ne možete ući u stan ili automobil ili jednostavno ne možete otvoriti sef. Ili izgubite ključ i morate da promenite bravu. To su situacije na koje su mnogi od vas sigurno naišli. I koga pozvati ako vam je potrebna nova brava ili hitan slučaj da biste istog dana ušli u kuću ili automobil. Rješenje se krije u samo jednoj riječi - bravar.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Bravari koji rade generacijama

Otvaranje vrata

Slučajno ste zalupili vrata ili izgubili ključeve? Slomio vam se ključ u bravi? Nemojte paničariti, naša bravarska služba zahvaljajući svojoj vrhunskoj opremi je spremna da za vas ovaj problem riješi u što manjem vremenskom roku. Kroz nekoliko minuta će te bez ikakvog oštećenja imati vrata što su bila greškom zatvorena.

Otvaranje sefova

Sefove otvaramo tako da ćete biti sasvim sigurni da se Vaš sef može koristiti i u buduće. Ako bude neophodno probušiti rupu u sef, ne brinite! Nakon bušenje rupe i otvaranja sefa, rupa se popunjava specijalnim punjenjem, tako da je moguće sef i dalje koristiti.

Otvaranje automobila

Kod nas možete naći i otvaranje automobila u hitnim slučajevima. Stojimo Vam na usluzi 24 sata čitave godine. Za otvaranje koristimo moderna sredstva. Pomoću našeg iskustva, otvaramo auto u kratkom vremenskom roku i bez ikakvog oštećenja.

Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine

Mi smo specijalizovani za...

Otvaranje auta
Otvaranje vrata
Otvaranje sefova
Naša služba je dostupna 24 sata
tokom cijele godine